Lyt til artiklen:

Hans Holm Maskinforretning indleder samarbejde med A.P. Jørgensen

00:00
Hastighed: ???x
01:26

Abonnementsartikel

Hans Holm Maskinforretning i Tinglev indleder et strategisk samarbejde med A.P. Jørgensen A/S i Ribe, og får tre nye mærker på repertoiret.

123 år gamle Hans Holm Maskinforretning i Tinglev indgår nu et strategisk samarbejde med en af landets ældste maskinforretninger, A.P. Jørgensen i Ribe, det skriver Danish Agro i en pressemeddelelse.

Samarbejdet skal styrke begge forretningers samarbejde på tværs indenfor nysalg, brugt salg, service og reservedele. Forretningerne vil sammen udvikle fælles salgs- og markedsføringsaktiviteter med henblik på at styrke markedspositionen indenfor alle varemærkerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I samme dur vil forretningerne skabe et endnu stærkere setip på service. Ejerskabet forbliver uændret i begge selskaber, hvor forretningen Hans Holm Maskinforretning A/S er ejet af familien Holm og A.P. Jørgensen A/S er ejet af Danish Agro.

Udvider repertoiret

I samme ombæring udvider Hans Holm Maskinforretning, der i forvejen forhandler Claas, deres portefølje med salg, service og reservedele for Fliegl redskabs- og vognprogram, Spearhead redskaber og Bednar produktprogrammet.

Igen sker udvidelsen af porteføljen med A.P. Jørgensen A/S.

Flere af de nye produkter præsenteres ved Hans Holm Maskinforretnings Åbent hus arrangement fredag den 3. og lørdag den 4. februar fra 09.00 til 16.00.