Abonnementsartikel

Linddana præsenterer sin nye 200-serie af mobile TP flishuggere.

Linddana præsenterer sin nye TP 225 Mobil på sin stand på Agromek. På standen er også TP Navigator - et nyt fingertouch styringspanel, der styrer nærmest alle flishuggerens funktioner.

Som noget nyt kan udkasterrøret hæves og sænkes med kontrolpanelet, så den er nem at få ind i garager og lignende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De nye mobile flishuggere i TP 200-serien er udstyret med en Kohler/Lombardini dieselmotor med turbolader og common rail-teknologi, der reducerer brændstofforbruget og mindsker udledningen af både NOx og dieselpartikler i overensstemmelse med de nyeste miljøkrav.

Disse nye motorer er endvidere udstyret med en vedligeholdelsesfri katalysator i stedet for dieselpartikelfilteret, der kræver løbende rensning.

Ligesom andre af de nyere TP modeller er TP 200 serien produceret i højstyrkestål, hvilket giver en ekstremt stabil konstruktion. Modellerne leveres ligeledes med Linddanas TP Twindisc rotor, der er opbygget som en stærk sandwich-konstruktion. Rotoren er desuden udformet i overensstemmelse med TP Opticut princippet, hvilket vil sige et todelt og forskudt knivsystem, der giver færre vibrationer, en jævnere belastning af maskinen og et lavere brændstofforbrug.

Torsdag og fredag kl. 15 vil der på Linddanas stand være såkaldt TeknikerTid, hvor udviklingschef Robert Eriksen vil vise de nye funktioner.