Abonnementsartikel

Ugens Billede er fundet i samarbejde med facebooksitet ”Landbrugs Billeder”.

Den store landbrugsbillede-foto-konkurrence fra Maskinbladet og Facebook-sitet ’Landbrugsbilleder’ er gået ind i den ottende måned, og den fjedre vinder af 'Ugens billede' i august er fundet.

Denne gang er vinderen Peter Mejnertsen, som har taget dette billede af Mejnerts Landbrugs Claas Lexion 480 med 30 fods skærebord i aftensolen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Billedet er taget den 29. juli, og Peter fortæller, at billedet ret godt fortæller om høsten 2014, der hos Mejnerts Landbrug havde mange gode og lange høstdage. Chaufføren på mejetærskeren er Rasmus Hare.

Peters billede går nu videre til konkurrencen om at vinde ’Månendens billede’, hvor der er en flot primære til fotografen.

Alle vindere af ’Månedens billede’ går videre i konkurrencen om ’Årets billede’, hvor du igen stemmer din favorit videre. Vinderen offentliggøres på Agromek 2014 i november måned i Herning. Her ligger den helt store gevinst og venter på vinder-fotografen.

Du kan være med

Opload allerede i dag dit bud på vinderbilledet i konkurrencen på Facebook-sitet "Landbrugsbilleder", som du kan besøge ved at klikke her.

Blandt alle opload på ’Landbrugsbilleder’ udvælges ’Ugens billede’ og hvis det er dit, så går du videre i konkurrencen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På Maskinbladets facebooksite er der også billeder af landbrugets hverdag, hvis du ikke har været inde og trykke "Syntes godt om" - så gør det allerede i dag. Klik her for at besøge os på Facebook.