Den store landbrugsbillede-foto-konkurrence fra Maskinbladet og Facebook-sitet ’Landbrugsbilleder’ er gået ind i den niende måned, og den anden vinder af 'Ugens billede' i september er fundet.

Denne gang er vinderen Dennis Busch Nielsen, som har taget dette billede fra kartoffelmarken.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Billedet er taget den 5. september, i Store Vildmose hos Mosekærgaard, hvor Dennis er maskinfører. Bedriften har 90 hektar med spisekartofler og yderligere 145 hektar med korn.

Traktoren foran Grimme optageren er en New Holland T7.220 som er helt ny til sæsonen.

Dennis's billede går nu videre til konkurrencen om at vinde ’Månendens billede’, hvor der er en flot primære til fotografen.

Alle vindere af ’Månedens billede’ går videre i konkurrencen om ’Årets billede’, hvor du igen stemmer din favorit videre. Vinderen offentliggøres på Agromek 2014 i november måned i Herning. Her ligger den helt store gevinst og venter på vinder-fotografen.

Du kan være med

Opload allerede i dag dit bud på vinderbilledet i konkurrencen på Facebook-sitet "Landbrugsbilleder", som du kan besøge ved at klikke her.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Blandt alle opload på ’Landbrugsbilleder’ udvælges ’Ugens billede’ og hvis det er dit, så går du videre i konkurrencen.

På Maskinbladets facebooksite er der også billeder af landbrugets hverdag, hvis du ikke har været inde og trykke "Syntes godt om" - så gør det allerede i dag. Klik her for at besøge os på Facebook.