Abonnementsartikel

Ugens Billede er fundet i samarbejde med facebooksitet ”Landbrugs Billeder”.

Den store landbrugsbillede-foto-konkurrence fra Maskinbladet og Facebook-sitet ’Landbrugsbilleder’ er gået ind i den tiende måned, og den tredje vinder af "Ugens billede" i oktober er fundet.

Denne gang er vinderen Jens B. Jensen, som har fanget dette flotte billede under rivning af sidste slæt græs, en af de sidste dage i september. Det er Quellinghøj fra Midtsjælland, som kører på billedet og bedriften har pasningsaftale hos den lokale mælkeproducent, Niels Henrik Hjerild, med 225 jersy køer

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jens's billede går nu videre til konkurrencen om at vinde "Månedens billede", hvor der er en flot præmie til fotografen.

Alle vindere af "Månedens billede" går videre i konkurrencen om "Årets billede", hvor du igen stemmer din favorit videre. Vinderen offentliggøres på Agromek 2014 i november måned i Herning. Her ligger den helt store gevinst og venter på vinder-fotografen.

Du kan være med

Upload allerede i dag dit bud på vinderbilledet i konkurrencen på Facebook-sitet "Landbrugsbilleder", som du kan besøge ved at klikke her.

Blandt alle upload på "Landbrugsbilleder" udvælges "Ugens billede" og hvis det er dit, så går du videre i konkurrencen.

På Maskinbladets facebooksite er der også billeder af landbrugets hverdag, hvis du ikke har været inde og trykke "Synes godt om" - så gør det allerede i dag. Klik her for at besøge os på Facebook.