Abonnementsartikel

Ugens Billede er fundet i samarbejde med facebooksitet ”Landbrugs Billeder”.

Den store landbrugsbillede-foto-konkurrence fra Maskinbladet og Facebook-sitet ’Landbrugsbilleder’ er gået ind i den niende måned, og den tredje vinder af 'Ugens billede' i september er fundet.

Denne gang er vinderen Thomas Burba fra Birktoft I/S fra Aabenraa. Billedet er taget på Dyrehave på Løjt land, som er en lille halv ø ved den østelige kyst nord for Aabenraa i Sønderjylland. På billedet kører bedriftens Fendt 936 Black Edition sammen med Horsch Tiger LT 6. Harven er monteret med såmaskine og der sås første års hvede efter raps. Sorten er Supstance med en udsædsmængde på 110 kg/ha.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Thomas fortæller, at bedriftens jord svinger meget fra JB 4 til 9, og da der alligevel var gjort stop for at kontrollere så-dybden, blev billedet fanget.     

Thomas's billede går nu videre til konkurrencen om at vinde ’Månendens billede’, hvor der er en flot primære til fotografen.

Alle vindere af ’Månedens billede’ går videre i konkurrencen om ’Årets billede’, hvor du igen stemmer din favorit videre. Vinderen offentliggøres på Agromek 2014 i november måned i Herning. Her ligger den helt store gevinst og venter på vinder-fotografen.

Du kan være med

Opload allerede i dag dit bud på vinderbilledet i konkurrencen på Facebook-sitet "Landbrugsbilleder", som du kan besøge ved at klikke her.

Blandt alle opload på ’Landbrugsbilleder’ udvælges ’Ugens billede’ og hvis det er dit, så går du videre i konkurrencen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På Maskinbladets facebooksite er der også billeder af landbrugets hverdag, hvis du ikke har været inde og trykke "Syntes godt om" - så gør det allerede i dag. Klik her for at besøge os på Facebook.