Abonnementsartikel

Ugens Billede er fundet i samarbejde med facebooksitet ”Landbrugs Billeder”.

Den store landbrugsbillede-foto-konkurrence fra Maskinbladet og Facebook-sitet ’Landbrugsbilleder’ er gået ind i den tiende måned, og den anden vinder af "Ugens billede" i oktober er fundet.

Denne gang er vinderen Lars Møller, som har haft en drone i luften og taget dette billede af Vesthimmerland Maskinstations tre New Holland FR-finsnittere. Billedet er taget i forbindelse med en filmproduktion, som du kan se på linket HER.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lars Møller arbejder hos New Holland forhandleren Farmas, og han har været i marken den 2. oktober for at indhente materiale til filmen.

Billedet er taget ved Farsøgård i Farsø i Himmerland, og de tre finsnittere på billedet er en New Holland FR600, FR700 samt en FR9080. Desuden kører en New Holland T8050 med frakørselsvogn på billedet.

Peters billede går nu videre til konkurrencen om at vinde "Månedens billede", hvor der er en flot præmie til fotografen.

Alle vindere af "Månedens billede" går videre i konkurrencen om "Årets billede", hvor du igen stemmer din favorit videre. Vinderen offentliggøres på Agromek 2014 i november måned i Herning. Her ligger den helt store gevinst og venter på vinder-fotografen.

Du kan være med

Upload allerede i dag dit bud på vinderbilledet i konkurrencen på Facebook-sitet "Landbrugsbilleder", som du kan besøge ved at klikke her.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Blandt alle upload på "Landbrugsbilleder" udvælges "Ugens billede" og hvis det er dit, så går du videre i konkurrencen.

På Maskinbladets facebooksite er der også billeder af landbrugets hverdag, hvis du ikke har været inde og trykke "Synes godt om" - så gør det allerede i dag. Klik her for at besøge os på Facebook.