Abonnementsartikel

Forsikringsselskabet Codan afvikler sit engagement i mindre landbrug. Tryg overtager ny- og omtegnings­retten til Codans portefølje af mindre landbrugskunder

Forsikringssselskabet Tryg har indgået aftale med Codan om en samlet overtagelse af ny- og omtegnings­retten til selskabets portefølje af i alt godt 1.600 fortrinsvis mindre landbrugskunder fordelt over hele landet. Aftalen træder i kraft med omgående virkning, oplyser Tryg i dag.

Med aftalen overtager Tryg retten til at ny- og omtegne Codans kunder på Trygs egne forsikrings­betingelser. Dette vil kunne ske med det samme eller i takt med, at kundernes eksisterende aftaler med Codan udløber.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tryg og Codan har i tillæg indgået en administrationsaftale, der betyder, at Tryg indtil omtegning eller udløb viderefører administrationen med Codans landbrugsportefølje på de nuværende betingelser. Skadesager er undtaget af aftalen og vil fortsat håndteres af Codan.

- Vi er glade for, at vi med aftalen med Tryg har sikret vores kunder en fortsat stærk og aktiv samarbejdspartner, som indgående kender landbrugets betingelser og vilkår. Derfor anbefaler vi, at vores landbrugskunder rekvirerer et forsikringstilbud fra Tryg, siger Anders Hestbech, erhvervsdirektør i Codan.

Sammen med ny- og omtegningsretten overtager Tryg i alt otte erfarne medarbejdere fra Codan, der fra i dag er overflyttet til Tryg.