Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

ChangeSep

20. okt. | Indrykket af GRIMME Skandinavien A/S

Skifteseparatoraggregatet ChangeSep: Fuld fleksibilitet ved valg af 2. separatoraggregat

Del artiklen:

Mange bedrifter har i de seneste år arbejdet med en bredere portefølje og dyrker uder over et bredt spektrum af kartofler til forskellige former for forædling (spise, og forarbejdningsvare) også løg. Herudover foregår dyrkningen på stadig flere marker og forskellige jorde på grund af den fortsatte udvidelse af bedrifterne. Derfor stiger kravene til et varieret udbud af udstyr inden for kartoffeloptagere. Der er her særligt fokus på separatoraggregater, hvor der hidtil ikke har været nogen praktisk løsning på skift mellem afstrygningsvalser og fingerbånd.

Skifteseparatoraggregatet „ChangeSep“ giver mulighed for at skifte det 2. separatoraggregat ved to separatoraggregat-maskiner som f.eks. EVO 290. Skiftet mellem fingerbånd („ClodSep“) og afstrygningsvalser („EasySep“) kan klares hydraulisk fra førerhuset inden for mindre end 2 minutter. Det er fortsat muligt at foretage hældningsjustering af det første og andet separatoraggregat uden begrænsninger. Herudover kan begge separatoraggregaters hastighed indstilles individuelt og trinløst, hvorved optageren altid kan tilpasses de forskellige betingelser og kulturer næsten kompromisløst. Takket være TerraControl optageren med halve kamtromler, som anvendes til optagelse af kartofler af kammen og løg af skåret, kan kartoffeloptageren omstilles til en løgoptager med et tryk på en knap. Uden at det er nødvendigt at foretage monteringsarbejde på optageren eller separatoraggregatet.

Vejtransportbredden ændres ikke med skifteseparatoraggregatet. Herudover gør integrationen af begge separatoraggregater i en maskine det nemmere at afsætte eksisterende og brugte maskiner, når de skal på markedet igen.

ChangeSep anvendes allerede på en EVO 290 og bruges i denne sæson flittigt på andre maskiner.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser