Abonnementsartikel

Agri Nord opretter økologiteam, så økologer kan hente al deres rådgivning hos et dygtigt og altid fagligt opdateret team af medarbejdere.

Agri Nord styrker økologirådgivningen med to nye medarbejdere og har nu et decideret økologiteam, der kan rådgive både de eksisterende økologer og dem, der overvejer at blive det.

- Vi har valgt at samle kræfterne i et økologiteam for at sikre den nødvendige sparring og en rådgivning, som altid er fagligt opdateret. Vi har eksperterne på både planteavl, kvæg, økonomi og projektarbejde, siger chefkonsulent for planteavl hos Agri Nord, Flemming Floor Jensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Agri Nord har allerede mange økologiske landmænd blandt kunderne. Med det nye team ønsker Flemming Floor Jensen både at tilbyde dem en bredere rådgivning og samtidig tiltrække nye kunder.

Penge til projekter

En af opgaverne for teamet bliver at rådgive landmænd om de muligheder, der findes for tilskud og projektmidler målrettet økologer.

- Regeringen ønsker at fremme den økologiske produktion i Danmark blandt andet gennem tilskudsordninger. Vi skal hos Agri Nord være med på den udvikling og være en stærk samarbejdspartner for økologer, siger Flemming Floor Jensen.

Teamet har blandt andet arbejdet med ansøgningsrunden for tilskud til miljøteknologi til økologer.