Abonnementsartikel

IBM etablerer lille afdeling i Agro Food Park

Agro Food Park henvender sig især til mindre virksomheder, men også en stor virksomhed som IBM er interesseret i den innovative ånd, som Agro Food Park er skabt på.

Derfor har IBM med cirka 3.500 ansatte i Danmark etableret et lille kontor med kun to pladser i den nye afdeling af Agro Food Park i Skejby ved Århus.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hensigten med dette arrangement er, at medarbejdere fra IBM?s øvrige afdelinger i Danmark på skift kan komme ud i det miljø, hvor nogle af virksomhedens samarbejdspartnere også har til huse.

- IBM arbejder blandt andet med sporbarhed i fødevarer, og på det felt bruger vi Delta her ude i Agro Food Park til at hjælpe os med at udvikle sensorteknologi, fortæller Anders Quitzau, der er innovationschef i IBM Danmark.

Han forklarer, at teknologien skal opsamle informationer om, hvad der sker med fødevarerne ude i detailhandlen og oversætte informationerne til data, som IBM kan behandle.

IBM er ikke helt ukendt med landbrugs-IT, idet virksomheden blandt andet gennem mange år har drevet Kvægdatabasen,

At man godt kan være IT-mand og stadig have en fod inden for landbruget er forretningsudvikler Boy Steiner et godt eksempel på.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han driver nemlig i fritiden en kødkvægsbesætning med 40 stykker kvæg ved Hørsholm.