Firestone fortsætter med at forny sit program af landbrugsdæk, og sammenlignet med R6000 og R8000, som det nye dæk fløser, byder Performer 70 på mere trækkraft, større slidstyrke og forbedret hastighedskapacitet ved kørsel på landevej.

Ifølge Firestone er 70-profilen det næststørste segment på markedet for landbrugsdæk, og der har været en stabilt stigende efterspørgsel på serien gennem det sidste årti. Introduktionen af 70-serien følger efter en succesfuld introduktion af Performer 85 i 2009.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udviklet til europæisk landbrug

Det nye Performer 70 anvender Firestone?s seneste karkasse- og mønsterteknologi for at imødekomme det europæiske landbrugs krav til større effektivitet og stordrift, højere hastighed på landevej og mere intensiv brug af udstyr. Performer bliver fremstillet på Firestone's europæiske specialfabrik for landbrugsdæk i Puente San Miguel, Spanien.

Slidbanemønsteret på Performer 70 er baseret på Firestone?s unikke "Dual-Angle Lug". der giver stor trækkraft, god selvrensning og en meget skånsom påvirkning af jordbunden. Den nye konstruktion har en mere flad trædeflade end forgængerne samt afrundede skuldre. Alt i alt betyder det mindre komprimering og beskadigelse af jordbunden.

På landevejen betyder den flade trædeflade en mere ensartet fordeling af vejtrykket - således bliver dækket slidt mere jævnt og får et længere liv foruden bedre komfort for chaufføren ved hastigheder op til 70 km/t. Hele Performer 70 programmet har D/E hastigheds mærkning.

Bedre end forgængerne

Interne test viser, at det nye Firestone Performer 70 præsterer bedre end sine forgængere og de nærmeste konkurrenter, når det kommer til trækkraft og produktivitet. Baseret på test udført på let til medium lermuld er Performer 70 gennemsnitligt 3,1 procent hurtigere end forgængerne, hvilket svarer til en fordel på op til 0.7 hektar over en 24 timers periode.

Performer 70 findes i 15 dimensioner, foruden to størrelser med ekstra højt belastnings indeks til specielle anvendelser.