Hvis du syntes, at hjulene skred lidt under traktoren i de tidligere udgaver af computerspillet New Farming Simulator, så er der håb forude.

Trelleborg er nemlig ny, officiel partner til Farming Simulator 15, og det betyder, at alle land- og skovbrugsmaskiner i spillet nu kører med Trelleborg-dæk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I Farming Simulator 15 får man lov til at prøve kræfter med et moderne landbrug. Her skal dyrkes land, høstes afgrøder og arbejdes med dyr. 2013-udgaven af spillet blev solgt i over fire millioner kopier, og i dette års udgave kan man nu prøve kræfter med over 100 traktorer og landbrugsmaskiner fra ikke mindre end 34 større producenter af originaludstyr.

- Hos Trelleborg har vi forpligtet os til at støtte udviklingen af landbrugsbranchen, og eftersom yngre landmænd er en af målgrupperne for spillet, er Farming Simulator 15 den ideelle platform for os i forhold til at forbedre effektiviteten, produktiviteten og bæredygtigheden ved fremtidens landbrug, siger Roberto Angelucci, som er digital marketing manager hos Trelleborg Wheel Systems.

Alle dæk er med

Farming Simulator 15 inkluderer Trelleborg-dæk på tværs af en lang række anvendelser, herunder højtydende traktorer, høstmaskiner og skovmaskiner.

Flere af radialdækkene i Trelleborgs serie til landbrug er med i spillet, såsom TM900 High Power, TM800, TM700 og TM600. Computerspillet viser også Trelleborgs TH400 landbrugs-industridæk til lette industrianvendelser som teleskoplæssere, rendegravere og kompakt læssere. Derudover byder Farming Simulator 15 også på Trelleborgs radialdæk til høst- og kombinerede maskiner.

Trelleborg viser computerspillet på sin stand på flere kommende landbrugsmesser, hvor besøgende selv kan køre i marken med i et virtuelt landbrug.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Farming Simulator 15 fås på 18 sprog og er netop udkommet på PC og Mac. Tidligt i 2015 følger udgaver til PS4, PS3, Xbox One og Xbox 360.