Maskinbladet Agritechnica.

Med en ny kabine adskiller de to nye modeller sig markant fra de øvrige modeller i Agrotron-serien. Kabinen er holdt i grå nuancer og fremtræder overordentlige lækker og med en meget fin finish. Når rattet vippes, følger instrumentpanelet med, og til højre for sædet er der monteret et nyt betjeningspanel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Under forskellige tests har vi ofte kritiseret det store kørehåndtag i Agrotron TTV. Det bliver ikke nødvendigt i fremtiden, for den nye 7200-serie kontrolleres fra et helt nyt og slankt kørehåndtag.

Ny touch-screen

I standardversionen indstilles eksempelvis de hydrauliske ventiler på en touch skærm, der er monteret på den forreste stolpe i kabinens højre side. Som ekstraudstyr tilbyder Deutz-Fahr en ny iMonitor. Skærmen er betydeligt større end i de forrige modeller, og som noget nyt foregår indstillingen ved, at der tastes direkte på skærmen.

Udvendig understreges det moderne indtryk af LED-lys, som oplyser betjeningskontakterne på bagskærmene, og som oplyser trinene op til kabinen.

Nye motorer

Lige som motorerne i den nye Agrotron 6100-serie anvender også 7200-serien AdBlue og katalysator for at overholde emissionskravene i Tier 4i. Motorerne i den nye traktorserie er på 6,1 liter, og den store model har et drejningsmoment på over 1.000 Nm.