Automatisk oplæsning:

Ny forhandler af Case IH på Vestsjælland

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Case IH laver ændring i deres forhandlernetværk på Vestsjælland, og overdrager ansvaret til deres største samarbejdspartner i Danmark.

Case IH foretager nu ændringer i deres forhandlernetværk på Sjælland.

I det tidlige forår overtog den den nordjyske baseret Case IH-forhandler, S.D Kjærsgaard forhandlingen på et stort område af Sjælland, samtidig med at de indgik i et stærkt samarbejde med Frøslev Maskinforretning.

Case IH's stærke samarbejde med S.D Kjærsgaard på Sjælland udvides nu igen, og fremadrettet, vil det være S.D Kjærsgaard som står for salg og service af Case IH-maskiner på Vestsjælland.

Case IH oplyser at med denne ændring, stopper samarbejdet med Asger Andersens Maskinforretning, som tidligere har haft forhandlingen af Case IH.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Case IH takker i den forbindelse Asger Andersens Maskinforretning for det gode samarbejde gennem mange år.

En del af strategien

Case IH fortæller, at ændringen laves som en del af Case IH's strategi, om at have samle kompetence og service på færre hænder for at kunne mødekomme kundernes forventninger fremadrettet.

- Vi ser frem til at øge vores samarbejde med Case IH, og glæder os til at komme i gang, fortæller René Thyrrestrup, som er salgschef for Case IH hos S.D Kjærsgaard.

Vil finde en ny placering på Sjælland

- Vi har allerede fire montører bosiddende på Sjælland, og vil fortsat udbygge vores position på service. Og da vores teknikere udelukkende har fokus på Case IH, er de alle dedikerede og top kompetente, fortæller Brian Bo Jensen, som er serviceleder hos S.D. Kjærsgaard

S.D. Kjærsgaard meddeler også at med udvidelsen, har de nu etableret et særskilt og dedikeret team der udelukkende udfører service og back-up på autostyring.

På Sjælland har S.D Kjærsgaard hovedsæde for Case IH & Case Construction i Karlslunde. Herfra håndterer man de opgaver som de mange udekørende montører ikke kan klare i felten.

Men med det nye område, og endnu større fokus flyttet til Sjælland, så vil man afsøge muligheden for en mere central placering, som kan dække Sjælland, fortæller Palle Kjærsgaard, direktør hos S.D Kjærsgaard

2020 blev året med forandring

Case IH har haft nogle rolige år omkring deres forhandler-netværk i Danmark, men 2020 har været året, hvor især Sjælland er blevet forandret:

- Vi har set det som en nødvendighed at udvikle vores netværk, for at understøtte de høje krav som vores kunder stiller til os. Vi forsøger at udvikler os dagligt, sammen med vores dygtige forhandlere og samarbejdspartnere. Case IH i Danmark har et klart fokus på høj service og nærhed til kunden, som to af de vigtigste parametre. Derfor er vi også utrolig glad for at samarbejdet med S.D Kjærsgaard, kan hjælpe os med at sikre dette fremadrettet, udtaler Markus Ågren, Business Director for Case IH i Norden & Baltikum.