Hornsyld Købmandsgaard har den nye ledelse på plads.

En ny ledelse er på plads i Hornsyld Købmandsgaard A/S.

Ny administrerende direktør i virksomheden er 53-årige Henrik Hedegaard, der sammen med økonomidirektør Henrik Holm, 43 år, fremover udgør direktionen.

Det skriver Hornsyld Købmandsgaard i en pressemeddelelse.

Det kommer efter, at den foregående administrerende direktør og bestyrelsesformand blev fyret efter uenighed om selskabets fremtid.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Direktionen har mange års erfaring i Hornsyld Købmandsgaard, hvor Henrik Hedegaard har været en del af virksomheden i 20 år, mens Henrik Holm har været ansat i 15 år. Virksomheden har 160 medarbejdere.

Bestyrelsen fortsætter med den ændring, at der nu er udpeget en ny formand som afløser for den foregående formand, Peter Eriksen Jensen.

Hans afløser bliver 65-årige Ove Thejls, Thisted. Han har været direktør for slagteriet Tican gennem 24 år, og er en markant skikkelse i branchen. Han har også erfaring fra grovvarebranchen, og har i en periode siddet i bestyrelsen for Hedegaard A/S.

- Jeg ser frem til arbejdet med at drive og udvikle en sund, stærk og meget spændende virksomhed i samarbejde med ejerkreds, direktion, medarbejdere og bestyrelse. Hornsyld Købmandsgaard er det private alternativ i grovvarebranchen og en vigtig spiller på markedet, udtaler Ove Thejls.

Den øvrige bestyrelse er uændret og består af næstformand Hans Klejsgaard Hansen, Klejs v. Juelsminde, Gitte Grønbæk, Jordrup, Søren Lindgaard, Vejle og Peter Flemming Sørensen, Snekkersten.

- Med den nye direktion sikrer vi stabilitet, erfaring og dygtig ledelse. Vi er samtidig glade for, at vi har fået en bestyrelsesformand med stor ledelseserfaring og et stort kendskab til landbruget, siger næstformand Hans Klejsgaard Hansen.