Dennis Faurby skal styrke salgsafdelingen hos Scantruck, som har hentet den erfarne maskinmand fra Nicolaisen & Larsen.

Med 14 års erfaring med salg af maskiner til entreprenørbranchen og landbruget er Dennis Faurby tiltrådt som ny markedschef hos Scantruck A/S. Han får en overordnet rolle i salgsafdelingen, hvor han blandt andet skal fokusere på markedsandele, markedsdata samt nye markedsmuligheder.

Dennis Faurby er 42 år og kommer fra en stilling som markedschef hos JCB-importøren Nicolaisen & Larsen. Oprindelig er han landbrugsuddannet og blev driftsleder, indtil han i 1999 tog til USA for at arbejde på en stor planteavlsbedrift.

I 2004 vendte han tilbage til Danmark og læste til landbrugstekniker, før han i 2006 gjorde sin entré i maskinbranchen som sælger hos Nicolaisen & Larsen. Efter halvandet år blev han salgsleder og kort efter salgschef i virksomheden.

Fra 2015 til 2017 var Dennis Faurby salgschef for Bobcat-maskiner hos Svenningsens Maskinforretning, hvorefter han vendte tilbage til Nicolaisen & Larsen som markedschef.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Ny stilling

- Som markedschef hos Scantruck får jeg med både entreprenør- og landbrugsmaskiner at gøre. Der er tale om en ny stilling hos Scantruck, hvor jeg ser frem til et tæt samarbejde med salgschef Claus Bjerregaard og salgsafdelingen i øvrigt. Jeg bliver selv en del af salgsteamet, som jeg vil hjælpe med at optimere kunderelationerne. Samtidig kommer jeg specielt til at fokusere på udvikling af nye koncepter i markedet, som blandt andet fremtidens online-salg, fortæller Dennis Faurby.

Scantruck har import og forhandling af en række store og markante maskinmærker til bygge- og anlægsbranchen, landbruget og industrien. Listen rummer navne som Komatsu, Manitou, Weycor, McCloskey samt saxlifte fra såvel PB Platforms som GMG.

Privat bor den nye markedschef i Holstebro med hustru og tre børn. I fritiden går han gerne på jagt eller en tur på golfbanen.