Foreløbig er 188 udstillere klar til Nutrifair i Fredericia den 23. og 24. januar. Det er næsten 40 flere end sidste år.

Det er ikke kun i filmenes verden, der af og til kan herske spænding, når en succesfuld etter skal følges op med endnu en udgave.

Spændingen hersker også i landbrugsmesse-kredse, men her tre uger inden 2013-udgaven af Nutrifair i Messe C i Fredericia er projektleder Peter Sunesen vældig tilfreds.

Fra 152 til 188

Foreløbig har 188 udstillere meldt deres ankomst i år mod 152 sidste år, og Peter Sunesen forventer, at der lidt flere udstillere op de nærmeste dage.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi har taget alle 16.000 kvadratmeter i brug i Hal A, samtidig med, at vi har indskrænket noget af den plads, vi sidste år selv brugte til egne faciliteter og lager, siger Peter Sunesen, som sidste år havde udstillere på 12.500 kvadratmeter.

Større kontaktmulighed

På trods af den øgede interesse for messen, der er specielt målrettet den animalske husdyrproduktion, har Peter Sunesen ikke overvejet at inddrage andre haller hos Messe C.

- Sidste år sagde 90-95 procent af udstillerne, at de godt kunne lide, at messen var så intim. På større messer, hvor en kunde måske kun kommer forbi en stand en eller to gange under et besøg, er muligheden for at komme i kontakt med kunden ikke så stor, som den er hos os. Hvis en kunde kommer forbi en stand, hvor der er optaget, kan man godt vinke til hinanden og satse på, at kunden kommer tilbage, men det er ikke altid, en mulig kunde har tid til det. Så udstillernes hit-rate er større hos os på grund af udstillingens størrelse, siger Peter Sunesen.

Stor tilfredshed

Han konstaterer, at otte ud af ti besøgende sidste år - og dem var der knap 6000 af - var såkaldte beslutningstagere, mens 97 procent af de 152 udstillere sidste år var tilfredse med deltagelsen.

- Jeg kan ikke tidligere huske så høj en tilfredshedsgrad for en messe, og det skyldes udelukkende de besøgende, der har været på messen. Jeg vil da gerne have et højere besøgstal i år, men det er alfa og omega, hvem de besøgende er. Det er kvalitet og høj faglighed, der er fokus på, siger Peter Sunesen.

I forhold til førsteudgaven af Nutrifair har cirka 50 nye udstillere meldt sig.

- Der er væsentligt flere udstillere med fokus på kvæg end sidste år, og så har vi fået flere grovvareselskaber med, siger Peter Sunesen.