Messe C i Fredericia håber på endnu større interesse for Nutrifair, når den bliver holdt i 2014.

Onsdag og torsdag får den fuld messe-gas hos Messe C i Fredericia, hvor landbrugsmessen Nutrifair samler over 200 udstillere og tusindvis af gæster, men midt i alt det aktuelle messearbejde har arrangørerne også lejlighed til at se frem mod den næste Nutrifair.

Det er nemlig allerede besluttet, at messen bliver gentaget i en tredje udgave den 22. og 23. januar 2014, og projektleder Peter Sunesen fra Messe C vurderer, at årets udstillerfelt lover godt for fremtiden.

Udstillere med berøringsflade

- Vi har fået flere grovvareselskaber med i år, og det er nogle af de virksomheder, der har en stor berøringsflade. Når de tager til messe hos os, får vi spredt messens budskab ud til flere, og når de tager hjem med en god oplevelse er det et godt afsæt til messen i 2014, siger Peter Sunesen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Mens Nutrifair årgang 1 - den i 2011 - var ny, ved udstillerne i 2012, hvad de går ind til.

Flere penge i udstillingen

Peter Sunesens klare fornemmelse er, at de virksomheder og firmaer, der er repræsenteret på Nutrifair i år, har investeret flere penge i deres udstilling.

- Det er jeg glad for, for det betyder, at de besøgende får noget ekstra at kommer efter. Der ligger en større oplevelse i det for de besøgende, siger Peter Sunesen.

- Men det gør også, at jeg som arrangør træder et skridt til side og sige, at når udstillerne vælger at investere så meget i noget, vi har ansvaret for, så er der også en endnu større forpligtelse for, at vi sørger for, at de får valuta for deres hårdt tjente penge, siger Peter Sunesen.

Flere udstillere i år

Nutrifair har åbent både onsdag og torsdag fra 9 til 17. Sidste år besøgte knap 6000 gæster Nutrifair. I år er antallet af udstillere steget markant i forhold til første udgave.