Abonnementsartikel

Projektleder Peter Sunesen fra Nutrifair kunne glæde sig over 4119 besøgende og rundede årets messe af med at ønske på gensyn til Nutrifair i 2017.

Med 4119 på Nutrifair over de to messedage, manglede der kun ni besøgende i at nå samme tal som i 2015.

Og det er et resultat, som projektleder Peter Sunesen, Nutrifair, er meget tilfreds med.

Nu håber jeg, at udstillernes ordrebeholdning står mål med de meldinger, jeg har fået

- Peter Sunesen

Og selvom messen endnu ikke er evalueret, har han allerede fået en del tilbagemeldinger fra udstillere, og på den baggrund udtrykker han også tilfredshed.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Ikke mindst i betragtning af forløbet og branchens tilstand, siger han og henviser dermed til landbrugets generelle krise, og at den konkurrerende messe, Farmertech, samt plantekongressen blev placeret samtidig med Nutrifair.

- Nu håber jeg, at udstillernes ordrebeholdning står mål med de meldinger, jeg har fået. For det er alene udstillere og besøgende, der bestemmer om vi fortsætter, siger han, men understreger, at alt tyder på, at Nutrifair også finder sted i 2017.

- Intet tyder på, vi ikke kommer igen, sagde han umiddelbart før han gik til MesseC's højttaleranlæg og rundede messen af med at ønske på gensyn til Nutrifair i 2017.

Flere tilbagemeldinger fra udstyillerne er da også meget positive.

Jesper Bilberg fra Vestjysk Andel udtrykte tilfredshed med besøget på standen.

- Vi oplever både handler med eksisterende kunder og nye emner. Vores fornemmelse er, at landmændene er kommet dertil, at nu er de nødt til at tænke langsigtet, og derfor er de villige i at investere, sagde han.