Netop nu pløjes der på livet løs på Fyn. Det 2. Fabriks DM i pløjning finder sted lige nu, og seks deltagere har lagt fra land på et lettere kuperet stubareal nær Odense. Gregoire-Besson, Överum, Vogel & Noot, Pöttinger, Kverneland og Agrulux er alle kommet godt fra start, og det skal blive spændende at se, hvem der løber afsted med førstepladsen og æren af at kunne kalde sig Danmarksmester.

Netop nu kører også første afdeling af det officielle danmarksmesterskab i konkurrencepløjning for standard- og vendeplove. De mange deltagere er netop gået i gang med sammenkastet efter at have holdt pause efter flækningen, hvor dommerne har gået og vurderet arbejdet. Også på stubmarken til det officielle DM er der en del hjulspor, og det er helt sikkert noget, der vil volde deltagerne problemer og skille vandene.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Læs også: Ny mester i Fabriks DM

Læs også: Pløjning af stubjord afgjort

Læs også: Fire unge vandt DM i pløjning

I morgen skal DM deltagerne - dog ikke fabrikspløjerne - pløje i grønjord, og sidst på dagen er der officiel præmieoverrækkelse, når LandboUngdom, der står bag arrangement har fået talt de sidste point sammen.

Følg med her på Maskinbladet.dk, hvor vi lørdag offentliggør resultaterne fra det regulære DM samt Veteran DM i pløjning.