Lyt til artiklen:

AVR fejrer jubilæum med retro-Puma

00:00
Hastighed: ???x
01:23

I 175 år har AVR bygget landbrugsmaskiner i belgiske Roeselare, hvor Pieter Vansteenkiste grundlage en smedie, som han opkaldte efter sin søn Alfons Vansteenkiste Roselare, AVR.

175 år senere er AVR et fast og kendt navn indenfor kartoffelmateriel, hvor især den firerækkede selvkørende optager Puma har slået navnet fast med flere end 550 solgte enheder fra Vesteuropa over Canada til Australien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derfor vælger AVR også at markere jubilæet med en helt særlig udgave af Pumaen, som efterhånden er nået ud i en udgave 4.0.

Kartoffeloptager med renseløsninger, der kan tage fra

Se også:

Kartoffeloptager med renseløsninger, der kan tage fra

Der bliver tale om en limited edition-produktion af Puma 4.0, som vil blive udstyret med et retro-design, hvor gammelt møder nyt. Hvordan den nærmere kommer til at se ud, vil AVR løbende afsløre på sine sociale medier.

Skulle man være blandt de få, der får fingrene i jubilæumsudgaven, så vil man også få en model af Puma 4.0 med til at pynte på kontoret. Faktisk vil alle, der køber en 4.0 i hele 2024 få en model med. Den markerer samtidig første gang, at AVR lancerer Puma som model.