Lyt til artiklen:

40 år hos HydraSpecma

00:00
Hastighed: ???x
01:40

En torsdag i marts i 1984 var Torben Ivanhoe Aslak til jobsamtale hos HydraSpecma (dengang Hydra-Grene), og med en baggrund i salg af landbrugsmaskiner til smede- og maskinhandel var han et perfekt match for den lokale virksomhed, det skriver de i en pressemeddelelse.

Torben Ivanhoe Aslak startede i slangeproduktion og lager, hvor han arbejdede med slanger og fittings i et halvt år. Derefter kom han over i salg, hvor han sad i internt salg de første seks år, og han har brugt de efterfølgende mere end 30 år på landevejene som ekstern sælger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det betyder at han nu kan fejre 40 år hos HydraSpecma, hvor han fortsat nyder hverdagen.

Fra håndtærsket korn i sække til milliardomsætning: Niels fejrer 60 år med grovvarer

Se også:

Fra håndtærsket korn i sække til milliardomsætning: Niels fejrer 60 år med grovvarer

- Jeg er glad for mit job. HydraSpecma er en tryg virksomhed, hvor kommunikationen er god blandt andet på grund af den flade organisation og de gode kollegaer, siger Torben Ivanhoe Aslak.

Han værdsætter kontakten og dialogen med kunderne, hvor han afhjælper dem i deres forretning med kvalitetsprodukter og stærke løsninger. I samarbejde med sine kollegaer i internt salg og teknisk afdeling, kan Torben Ivanhoe Aslak hurtigt finde de rette løsninger til kundernes individuelle behov. En evne, der kun styrkes af 40 års erfaring i virksomheden.

De mange forskellige typer kunder gør hans dage varierede, og derved er der stadig nye ting for ham i fremtiden.

Torben er en meget vellidt og loyal kollega, som bliver fejret internt hos HydraSpecma, lyder det.

Mangler du hjultræk? Så har Hydra Specma kittet til dig

Se også:

Mangler du hjultræk? Så har Hydra Specma kittet til dig