Lyt til artiklen:

Debat: Skal man give en undskyldning, fordi man taler sandt?

00:00
Hastighed: ???x
02:08

Ærlighed varer længst, - dog med modifikationer. For sandheden er tilsyneladende ilde hørt når den kolliderer med Socialdemokraternes "korrekte" holdning.

L&F viceformand Thor Gunnar Kofoed udtrykte i et interview i Altinget en begrænset begejstring for en havbiolog fra Aarhus, - Markager hedder han vist. Jeg burde kunne huske navnet for de landsdækkende medier bruger ham ofte, og kalder ham endda "ekspert"

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kofoeds retorik behagede ikke den socialdemokratiske top, og således afkrævede miljøminister Heunicke en undskyldning fra Kofoed. Gad vide om Heunicke havde forlangt det samme, hvis det var Torben Østergård Nielsen, Nordic Waste, Kofoed havde omtalt?

Men hvorfor blander Heunicke sig i Kofoeds udtalelser? Kunne det være fordi, Kofoed havde ramt "et ømt punkt" i den offentlige "korrekte" landbrugsdebat? Ekspert Markager har jo aldrig lagt skjul på, at han gerne så landbruget reduceret (læs nedlagt). Den samme holdning kan vel anes blandt socialdemokrater.

Debat: Er DR vor tids største forureningskilde?

Se også:

Debat: Er DR vor tids største forureningskilde?

Kofoed forsvarer landbruget, - ja selvfølgelig og heldigvis for det. Ekspert Markager angriber landbruget, benytter sig af sin professor titel, - ganske vist kun i havbiologi, men det hindrer ham ikke i at tolke forskningsresultater selektivt, lække dele af rapporter før offentliggørelse mv. alt sammen i hans bestræbelser på at destruere landbruget. Godt hjulpet af Danmarks Radio, mestrer ekspert Markager populismens kunst, til behag for Heunicke.

Så må jeg konstatere at, når der kommer udtalelser der er ubekvemme for regeringstoppen og deres "eksperter" kræves en undskyldning!

Mon det også gælder modsat? Hvis der blev givet undskyldninger for de "småfejl" der kan hægtes på den forrige og nuværende regering ville ordet "undskyld" vist blive lidt slidt.