Lyt til artiklen:

DM&E Vidensdage: Hvordan styrker vi den moderne maskinstation?

00:00
Hastighed: ???x
01:24

Selvom sneen dækker det meste, og sneservicen skal holdes ved lige, forbliver det årlige arrangement stadig et væsentligt trækplaster for flere hundrede deltagere fra maskinstationsmiljøet. De er i øjeblikket samlet i Vejle med det formål at opdatere sig med relevant viden.

Stort overskud hos DM&E: Medlemmer får penge tilbage

Se også:

Stort overskud hos DM&E: Medlemmer får penge tilbage

I løbet af de næste to dage vil deltagerne blive præsenteret for mere end 40 forskellige oplæg opdelt i specifikke spor: Et grønt landbrugsspor, et gult entreprenørspor, et grønt skovspor samt et blåt ledelsesspor.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvordan styrker vi den moderne maskinstation?

Det er det gennemgående tema for maskinstationerne, og inden for landbrugssporet vil der være indlæg målrettet landbrugsmaskinstationer, og nogle af de emner, der bliver behandlet under DM&E Vidensdage, er præcisionslandbrug, mindre pesticidforbrug og arbejdsmiljø.

rich-media-3
Bent Juul Jørgensen er branchedirektør hos DM&E. Foto: Esben Henneberg

Udover den faglige viden lægger arrangementet også vægt på det sociale samvær mellem medlemmerne. Dette skaber muligheder for at møde kolleger fra maskinstationer i andre regioner, både gennem fælles aktiviteter og socialt samvær i løbet af de to dage. Aftenen vil kulminere med den traditionelle festmiddag som en del af arrangementet.