Lyt til artiklen:

CNH tabte terræn i Europa i tredje kvartal

00:00
Hastighed: ???x
02:13

Samlet set var der marginal fremgang i omsætningen for CNH Industrial, der står bag blandt andre Case IH og New Holland.

Med en stigning til 5,99 milliarder dollars lagde maskinkoncernen to procent på toplinjen set i forhold til samme periode sidste år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Før skat noterer CNH Industrial 570 millioner dollars, viser det netop offentliggjorte kvartalsregnskab.

- CNH opnåede rekordmarginer i vores landbrugs- og constructionsegmenter, endda som flere markeder blødte op. Balancering af fortsatte investeringer i jern og teknologi med aggressiv omkostningsbegrænsning positionerer os til at fastholde vores korrigerede EPS-mål ( Indtjening pr aktie. red.) for hele året på omkring 1,70 dollars og demonstrere højere marginer gennem hele cyklussen, siger Scott W. Wine, CEO for CNH Industrial i en pressemeddelelse.

Samlet var det især de amerikanske landbrugskunder og gunstige finansieringsaktiviteter, der skabte fremgangen i tredje kvartal.

CNH Industrial forventer at 2023 samlet set vil ende med en forøgelse af indtjeningen på mellem 3-6 procent set i forhold til sidste år.

- Vi vil supplere vores løbende forbedringstiltag med målrettede omstruktureringer for at øge den operationelle effektivitet og optimere vores organisation. Vores præcisionsteknologiske udvikling accelererer, mens vi udfører vores langvarige plan for at reducere vores afhængighed af tredjeparter. Jeg vil gerne takke vores medarbejdere og forhandlere for deres urokkelige engagement i at sikre, at CNH og dets brands leverer til vores kunder, siger Scott W. Wine.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I regnskabets første ni måneder har CNH Industrial øget omsætningen med godt otte procent til 17,9 milliarder dollars, hvoraf 13,2 kommer fra landbrugssektoren, 2,9 milliarder dollars fra entreprenør-segmentet og 1,8 milliarder dollars fra finansielle aktiviteter.