Lyt til artiklen:

CNH øger omsætningen trods leveringskrise

00:00
Hastighed: ???x
02:00

Der har været fremgang for maskinproducenten CNH i årets første kvartal.

Det skriver CNH i sin kvartalsrapport.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I årets første tre måneder har man hentet en omsætning på 4,6 millarder dollars, hvilket er en stigning på 13,4 procent i forhold til året før.

Overskuddet før skat for kvartalet lander på 429 millioner dollars, hvilket er 36 millioner dollars mere end i samme periode sidste år.

- I vores første kvartal som en rendyrket landbrugs- og entreprenørudstyrsvirksomhed leverede CNH Industrial-teamet en solid præstation, der demonstrerer potentialet i en fokuseret, kundecentreret virksomhed, siger Scott Wine, administrerende direktør.

Han fortæller desuden, at ordrebøgerne er fortsat "usædvanligt" stærke med en stigning på næsten 40 procent i landbruget og 80 procent i byggeriet. Derudover sender han tanker til de dele af forretningen, der er berørt af krigen i Ukraine.

- Vores tanker går til vores medarbejdere, kunder og forhandlere, der er direkte påvirket af krigen i Ukraine. Vi er alle påvirket af de dermed forbundne højere kornpriser, potentiel fødevaremangel og stigende energiomkostninger, siger Scott Wine.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selvom omkostningerne stiger, så er man hos CNH stadig optimistiske for resten af året.

- På trods af disse makrokræfter, fastholder vi vores oprindelige 2022-prognose. Logistiktryk og mangel på mikrochips, som ikke er unikke for CNH Industrial, forventes at forblive en modvind gennem året, men jeg er overbevist om vores teams evne til at navigere i det nuværende miljø, siger Scott Wine.

Derudover nævner direktøren, at en "robust" liste af nye produkter og koncernens aktiviteter indenfor præcisionsteknologi skal være med til at lede CNH frem mod resultatet.