Lyt til artiklen:

Henrik Jessen ny formand for Landbrug & Fødevarer Syddanmark

00:00
Hastighed: ???x
02:01

Den nye bestyrelse i Landbrug & Fødevarer Syddanmark har konstitueret sig efter torsdagens afstemning i Kolding Herreds Landbrugsforening (KHL). Her stemte KHL's medlemmer endegyldigt ja til at fusionere med Sønderjysk Landboforening (SLF) og LandboSyd.

Bestyrelsen har enstemmigt peget på Henrik Jessen som formand for den nye forening, mens Christian Lund bliver 1. næstformand og Hans Damgaard 2. næstformand, det skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er glad for bestyrelsens opbakning til mig som formand for Landbrug & Fødevarer Syddanmark. Vi havde et rigtig godt møde i bestyrelsen, hvor der var god energi og lyst til samarbejde. Jeg ser frem til at komme i arbejdstøjet og få alle gode kræfter i bestyrelsen i arbejde, siger den nyudnævnte formand Henrik
Jessen.

Foreningens navn er indtil videre Landbrug & Fødevarer Syddanmark. Det er dog bestyrelsens målsætning, at foreningen skal have et nyt navn. Det vil komme til at foregå i tæt samspil med medarbejdere og medlemmer på den anden side af sommerferien.

Fokus på stabil drift

Bestyrelsen besluttede også at konstituere Niels Peter Madsen som direktør i Landbrug & Fødevarer Syddanmark. Niels Peter vil således udgøre direktionen i den nye forening sammen med Brian Lambertsen og Anders Peter Frederiksen. Driften i den nye forening skal køre stabilt videre, mens der bliver arbejdet på at sammenkøre foreningerne og rådgivningsvirksomhederne.

- Vores hovedmål er at opretholde stabil drift, som vores medlemmer er vant til. De skal helst opleve, at vores normale høje serviceniveau fortsætter. Sideløbende hermed skal vi i gang med at samkøre tre
foreninger, tre huse og tre kulturer. Der er nok at tage fat på, siger Niels Peter Madsen