Lyt til artiklen:

Rekord for Deutz-Fahr med 25 solgte traktorer på Agromek

00:00
Hastighed: ???x
01:57

Abonnementsartikel

Moni Worldwide går amok med at sælge næsten det samme antal Deutz-Fahr traktorer på Agromek som hele 2021.

Deutz-Fahr traktorerne vokser hos flere og flere, det ser man især på salgstallet efter Agromek hos Moni WorldWide.

Moni Worldwide har på fire dage solgt 25 traktorer, som er tæt på det samme som i 2021. I 2021 var det totale salg på 26 traktorer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er da mega stolte over vores sælgere/forhandlere, for det er da dem der har gjort slutarbejdet, siger Henrik Hansen, der er direktør i Moni Worldwide

Samslutning af forhandlere

Standen på Agromek er sat sammen af Moni Worldwide, som stiller traktor og standen til rådighed, ellers står alle forhandlere for at holde standen i gang med sælgere.

- Vi har jo satset stort med at købe stort ind i år, fordi vi håbede at kunne sælge dem. Men vi blev mere overrasket over alle dem vi har solgt, for det går stærkt lige nu og med Agromek med 25 traktorer er vi godt tilfredse. Det er min anden arbejdsdag på jobbet, og jeg må sige det er en god følelse lige nu at starte ud med sådan nogle salgstal, siger Henrik Hansen.

Mest solgt

Salget er af modeller fra 6, 7 og 8 serien i Deutz-Fahr, og det største køb rendte med 10 traktorer i bagagen.

Det var ikke bare danske kunder som købte, men også til Tyskland, Norge og Kazakhstan.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er helt klart de 116 procents afskrivning der har sat det hele i værk for at vi kunne nå det her mål, og især hos dem der har købt Deutz-Fahr det sidste stykke tid og skiftet fra andet mærke, har det været afskrivningen og at vi kan levere inden det nye år, siger Henrik Hansen.

Alle de solgte traktorer til Agromek kan leveres inden det nye år til kunderne, det er kun enkelte specialordrer som kommer med samme leveringstid som alle andre.

- Der har været stor interesse for maskinerne under Agromek og vi kan bare se at måden vi står frem på som stand, har været den helt rigtige, siger Henrik Hansen.