Lyt til artiklen:

Ny formand for Landbo Nords kreds fem

00:00
Hastighed: ???x
01:43

Til daglig driver Jeppe blandt andet landbruget Redet ved Hjallerup sammen med sin familie og medarbejdere. Det er en ejendom med traditionel planteavl, hvor hovedfokus er på dyrkning af stivelseskartofler til AKV Langholt, det skriver Landbo Nord i en pressemeddelelse.

Selvom Jeppe kommer fra landet, var hans oprindelige plan ikke at blive landmand. Først sigtede han efter en karriere som professionel fodboldspiller, og senere blev en karriere som butiksassistent i en tøjforretning prøvet af. I 2019 blev Jeppe uddannet agrarøkonom, hvilket blandt andet sikrede ham titlen som årets agrarøkonom i Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I sin hovedopgave fokuserede Jeppe Lykkegaard Christensen på fremtidens landbrug, hvor det gælder om at se nye forretningsmuligheder i alternative energikilder og mindske afstanden mellem forbruger og landmand. Her kommer emner som klima og den grønne omstilling til at spille en stadig større rolle, og det ligger også Jeppe meget på sinde at arbejde aktivt med den dagsorden.

Landbo Nord er både en forening for landmænd i Nordjylland og en rådgivningsvirksomhed. For at være så tæt på medlemmerne som muligt, har foreningen delt Nordjylland op i fem kredse, hvor Jeppe er nyvalgt formand for kreds fem, der dækker området omkring Flauenskjold, Østvendsyssel og dele af og Himmerland.

Jeppe Lykkegaard Christensen vil arbejde for at styrke medlemmernes stemme i kredsen, tilføre foreningsarbejdet en masse god energi og ikke mindst fortsætte en god dialog mellem landmænd og forbrugere. Det sker blandt andet ved at være synlig i lokalområdet og have en god dialog med kommunerne og interesseorganisationer i kredsen.