Lyt til artiklen:

Stigende renter og en varslet CO2-afgift var i fokus til landbrugskonference

00:00
Hastighed: ???x
01:38

- Uanset hvad du som landmand har brug for, så viser vores Landbrugskonference igen i år, hvilke muligheder du har for at få den nyeste viden, sparring og uvildig rådgivning med LandboNord.

Sådan lyder budskabet fra LandboNords administrerende direktør, Uffe Bertelsen, efter foreningen årlige landbrugskonference.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til mødet var 340 mødt op, og de kunne blandt andet fordybe sig i den regnskabsanalyse, som LandboNord har fået lavet sammen med Spiras og Vkst.

Rentestigning rammer hårdt

Se også:

Rentestigning rammer hårdt

- På trods af vejr og vind, stigende renter og stramme rammevilkår, så er der stadig rig mulighed for at udvikle sin landbrugsvirksomhed. Det kan være i forbindelse med generationsskifter, strategi for virksomheden eller initiativer i forbindelse med landbrugets grønne omstilling, siger Uffe Bertelsen i en pressemeddelelse.

Til konferencen var der også indlæg fra fire af LandboNords fagudvalg: Kvæg, Gris, Økonomi og Planter, der i år var blevet optaget på forhånd ude på udvalgsformændenes bedrifter. Her kom de med status på 2023 og deres forventninger til 2024.

Også formand for Landbrug & Fødevarer, Søren Søndergaard, deltog. Han fortalte han blandt andet om, hvordan trepartsforhandlingerne om den varslede CO2-afgift foregår, og hvilket omfattende arbejde der ligger forude.