Lyt til artiklen:

Fire nye klima- og bæredygtighedsrådgivere i Landbonord

00:00
Hastighed: ???x
01:13

I LandboNord bliver der satset målrettet på at styrke landbrugets grønne omstilling. Tirsdag modtog fire rådgivere fra rådgivningsvirksomheden deres eksamensbeviser, for endt uddannelse i klima og bæredygtighed ved Seges Innovation, det skriver Landbonord i en pressemeddelse.

Forløbet har givet deltagerne ny viden og konkrete værktøjer kombineret det med praktisk træning på området for rådgivning om klima- og bæredygtighed, fortæller rådgivningschef i LandboNord Agriculture Merete L. Andersen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi har helt bevidst valgt at uddanne rådgivere inden for alle vores faggrene, så vi har ekspertisen til at hjælpe vores kunder på både kvæg, gris, planter, miljø og økonomi. De aktuelle klima- og bæredygtighedstiltag er meget forskellige inden for hvert fagområde, så for at udvælge de mest relevante indsatser for hver enkelt kunde, skal vi have specialister på banen. Tiltagene skal gerne både tilgodese samfundets krav til øget fokus på at nedsætte klimapåvirkningen fra landbruget, men også samtidig at gavne landmandens bundlinje.

Med de fire nye rådgivere har Landbonord nu en stab på ti klima- og bæredygtighedsrådgivere.