Lyt til artiklen:

Kurt Skare efter konkurs: - Jeg giver ikke op

00:00
Hastighed: ???x
01:24

Abonnementsartikel

Selv om Skare Meat Packers og seks andre selskaber under Skare-Group er gået konkurs, så fortæller direktøren, Kurt Skare, til TV 2, at han ikke har givet op.

Direktør og ejer af Skare Meat Packers, Kurt Skare, forsøger at redde resterne af Skare Meat Packers og de seks andre selskaber, der er gået konkurs.

Til TV 2 siger han, at han forsøger at finde ny kapital sammen med en bank og udenlandske kollegaer, da konkursen skyldes en dårlig likviditetssituation og ikke de mistede storkunder.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Bygningerne, hvor mine virksomheder er, er omkring 300 millioner kroner værd, og jeg skylder kun 10 millioner kroner i dem. Men det er umuligt at få likviditet ved at låne i bygningerne, så derfor har jeg taget det her skridt. Jeg har ikke givet op, siger Kurt Skare til TV 2.

Ifølge direktøren vil han stadig kæmpe for sine virksomheder.

Århus-slagteri konkurs: Skare trækker seks  selskaber med sig i faldet

Se også:

Århus-slagteri konkurs: Skare trækker seks selskaber med sig i faldet

Rejseholdsbesøg startede sagen

Efter et kontrolbesøg fra Fødevarestyrelsens rejsehold i december 2022 blev Skare Meat Packers politianmeldt for ikke at ville lade rejseholdet komme ind, for at fuske med mærkningen af oprindelsesland og for ikke at have styr på sporbarheden på 250 tons frosset kød, hvor noget var tilbage fra 2010.

Efterfølgende har både Salling Group og Rema 1000 droppet samarbejdet med Skare Meat Packers.

Maskinbladet har været i skriftlig kontakt med Kurt Skare, men han har ikke ville stille op til et interview.