Lyt til artiklen:

Kurt Skare mangler omkring 200 millioner kroner

00:00
Hastighed: ???x
01:22

Det er nu kammeradvokat Boris Frederiksen, der har overtaget rollen som kurator i syv af Kurt Skares selskaber. Han repræsenterer staten, der er en af de største kreditorer i de konkursramte selskaber.

Ifølge Børsen er gælden til staten for manglende betalinger af moms på omkring 100 millioner kroner. Avisen oplyser også, at Kurt Skare har fortalt dem, at han også skylder Nykredit 100 millioner kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er i den indledende del af bobehandlingen. Nu har vi på den korte bane fire hovedopgaver; vi skal skabe et overblik over, hvad der er i de syv selskaber, og hvordan de hænger sammen. Vi skal holde driften i virksomhederne i gang så tæt på det normale som muligt. Og så skal kreditorer have deres tilgodehavender, siger Boris Frederiksen til TV SYD.

Medie: Kurt Skare sendt i personlig rekonstruktion

Se også:

Medie: Kurt Skare sendt i personlig rekonstruktion

Han fortæller til TV-stationen, at kuratorerne også arbejder på at sælge de syv virksomheder under Skare Meat, og der allerede har været interesse fra potentielle købere.

Desuden skal der sælges ud af aktiverne på virksomhederne. Især fra slagteriet i Vejen.

- Der er masser af godt kød på lagrene, der kan sælges. Og det er vel at mærke ikke det kød, som Fødevarestyrelsen fandt ved et kontrolbesøg for nogle uger siden, siger Boris Frederiksen til TV SYD.