Lyt til artiklen:

Kverneland opruster på radrensere og rotorstrigler

00:00
Hastighed: ???x
01:13

Mekanisk ukrudtsbekæmpelse er et marked i vækst, og det har nu fået Kverneland Group til at købe franske BC Technique, der producerer radrensere, rotorstrigler, GPS-styrede sideskiftsrammer og strigler, som distribueres under mærket Phenix Agrosystems. Det skriver Kverneland i en pressemeddelelse.

Yasukazu Kamada, formand og administrerende direktør for Kverneland Group, er glad for at kunne bekræfte, at Phenix Agrosystem-produkterne yderligere styrker Kverneland Groups og Kubotas strategiske forpligtelse til at levere bæredygtige dyrkningsmetoder til agerbrug ved at tilføje denne vigtige produktportefølje.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er synergier i at bringe produktsystemer og løsninger fra disse to virksomheder sammen og dermed også værdifulde fordele for distributionspartnere og landmænd, siger Kamada.

Han tilføjer desuden, at Phenix Agrosystems distributionspartnere og kunder er et vigtigt aktiv, og han bekræfter, at Phenix-brandet og dets distribution vil fortsætte i eget navn.

Produkterne vil dog samtidig blive introduceret under Kverneland- og Kubota-varemærkerne og til de respektive distributionskanaler.