Lyt til artiklen:

Kubota klar med fronttank-serie

00:00
Hastighed: ???x
01:47

Kubota SH fronttanken passer til alle systemer, forberedt til at blive kombineret med et utal af forskellige redskaber i forskellige arbejdsbredder, skriver Kubota i en pressemeddelelse.

Alle frø/granulat størrelser kan tildeles med mellem 1 og 400 kg pr udsåningsenhed. Såning og gødskning i en overkørsel er ligeledes mulig lige som en kombination af såsæd og dækafgrøder kan tildeles samtidig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I foråret kan SH fronttanken bruges som gødningsbeholder i kombination med en præcisionssåmaskine eller gødningstildeling i strip till systemer. Når SH kombineres med et rotorharve såsæt, kan Kubota SH bruges som en ekstra såenhed til dækafgrøder eller gødning.

I sommer og efterår kan Kubota SH eventuelt kombineres med en rotorharve løsning hvor en såskærsbom er monteret på rotorharven. Det giver en kompakt kombination hvor arbejsbredder er op til 6 meter på foldbare enheder.

To størrelser

Kubota SH1600 har et beholderindhold på 1600 liter, mens SH2200 kan indeholde op til 2,200 liter. Standardversionen er udstyret med én ELDOS udmadningsenhed.

SH fronttanken kan forbindes med enhver ISOBUS kompatibel traktor, takket være den ISOBUS certificerede e-com software, som giver "plug and play" kompatibilitet.

Alternativt tilbydes Kubota's IsoMatch Tellus Pro eller IsoMatch Tellus GO+ terminaler med fuld ISOBUS kompatibilitet.

rich-media-3
Kubota SH1600 har et beholderindhold på 1600 liter, mens SH2200 kan indholde op til 2,200 liter. Pressefoto: Kubota.