Lyt til artiklen:

Traktorfører overså cyklist i rundkørsel: 29-årig mand alvorligt kvæstet

00:00
Hastighed: ???x
01:35

En traktorfører ramte fredag morgen ved 7-30-tiden en cyklist, da de begge skulle igennem en rundkørsel på Ringvejen i Skjern.

Begge kom ud i rundkørslen fra Østergade, og da traktoren skulle svinge til højre, blev cyklisten ramt af traktoren, og han blev kørt over af de bagerste hjul på traktorens vogn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Traktoren kørte fra ulykkesstedet uden at standse.

- Traktorføreren har helt sikkert ikke været klar over, at han ramte cyklisten, der formentlig har været i en blind vinkel, siger Martin Bjerg, de er politiassistent hos lokalpolitiet i Ringkøbing til Maskinbladet.

Han fortæller, at cyklisten er en mand på 29 år, og at hans tilstand er kritisk efter ulykken. Han er blevet fløjet til hospitalet i Skejby med en lægehelikopter.

Chokeret traktorfører

Via videoovervågning fra en lastbil, der var i rundkørslen på ulykkestidspunktet, har politiet fundet frem til den 39-årige mand, der kørte traktoren.

- Vi har talt med ham, og han fortæller, at han overhovedet ikke havde set cyklisten. Han er meget berørt over situationen, siger Martin Bjerg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Politiassistenten oplyser til Maskinbladet, at årsagen til ulykken formentlig er mørket i morgentrafikken og dårlige oversigtsforhold i traktoren. Cyklisten havde desuden musik i ørene.

Den 39-årige traktorfører bliver sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.