Lyt til artiklen:

WekoAgro får amerikansk pivotvander i porteføljen

00:00
Hastighed: ???x
02:25

Fremover vil der være endnu en løsning på det danske marked, når man skal investere i kunstvanding. Det skriver WekoAgro, som har sikret sig forhandlingen af Zimmatic pivotvandning fra amerikanske Lindsay Corporation, der er en førende producent og distributør af teknologi og infrastruktur til kunstvanding.

Zimmatic er desuden en af de største leverandører af
pivotsystemer til vanding på verdensplan, og satte deres første pivotsystem op for mere end 50 år siden. En løsning, der siden er blevet udviklet og optimeret. Zimmatic har derfor mulighed for at levere en af de mest robuste, teknologiske og avancerede kunstvandingsløsninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er et samarbejde WekoAgro har store forventninger til og vi glæder os til at introducere Zimmatic pivotsystem på det danske marked, siger produktspecialist, Mogens Lauridsen, fra WekoWater.

Centerpivot er ideelle

Effektivitet, omkostningsbesparelser, pålidelighed og præcision er, hvad der gør centerpivot vandingssystemer til den mest ideelle måde at vande sine afgrøder på, ifølge WekoAgro. Hos Lindsay sikrer Zimmatic centerpivot- og lateralsystemer, at den korrekte mængde vand tilføres ensartet til afgrøder og jord på præcis det rigtige tidspunkt for at producere højere udbytte og gøre vandingen lettere.

Zimmatic har desuden igennem deres egenudviklede Fieldnet styresystem mulighed for at tilbyde landmanden de mest avancerede løsninger på markedet. Fieldnet Advisor kan på
baggrund af indsamlet data give daglige anbefalinger til at imødekomme afgrødernes behov.

Med fokus på bæredygtighed og rentabilitet giver pivotvanding en nøjagtig, fleksibel og gennemprøvet måde at øge udbyttet på og samtidig minimere vand- og energiforbruget.

Ifølge Mogens Lauridsen passer moderne vanding godt ind i den grønne omstilling, med nøgleord som effektivitet, besparelser, pålidelighed og præcision.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Lindsay, som er verdens førende leverandør inden for mekaniseret kunstvanding, har store forventninger til samarbejdet med WekoAgro og glæder sig til at tilbyde innovative kunstvandingsløsninger til gavn for de danske landmænd, siger Mogens Lauridsen.

Zimmatic pivot passer godt ind i WekoWater konceptet, for WekoAgros målsætning er at holde kunden i hånden fra start til slut i et markvandingsprojekt i samarbejde med sine leverandører. Det gælder lige fra projektering, brøndboring og til valg af pumper, rør og til valg af vandingsmaskine eller pivot.