Lyt til artiklen:

Ny kraftig og foldbar grubber fra Bednar

00:00
Hastighed: ???x
02:03

Den grundlæggende del af Terraland TN 4000 HD9 grubberen er en yderst robust ramme lavet af højstyrke Alform-stål. Det giver høj robusthed og holdbarhed, selv ved en maksimal dybde på 65 centimeter, skriver Bednar i en pressemeddelelse.

Terraland TN 4000 HD9 grubberen er monteret med ni tænder med en afstand på 45 centimeter mellem de enkelte tænder. Tænderne har hydraulisk NON-STOP beskyttelse til krævende stenede forhold og tung eller hård jord.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Foldekonfigurationen er den største fordel ved Terraland TN 4000 HD9 grubberen, der giver sikker transport af maskinen, da transportbredden ikke overstiger de tilladte 3 meter.

- Terraland er et af vores meget succesfulde produkter, og det er et af de produkter, som kunderne umiddelbart forbinder med Bednar. Vi leverer hundredvis af disse maskiner hvert år. Udover de agronomiske fordele, bringer Terraland TN også en række strukturelle og tekniske fordele, som kunden drager fordel af, såsom maskinens forlængede levetid eller lettere styring. Siden salget og populariteten af store hjultraktorer med en ydelse på over 350 HK er stigende, besluttede vi at udvide vores modelserie af grubbere med den nye Terraland TN 4000 HD9 foldbar model, fortæller Bednars salgsdirektør Jan Bednár.

2 i 1-konfiguration

Terraland TN grubberne giver kunderne mulighed for at bruge maskinen anderledes i løbet af året eller i forhold til de aktuelle vejrændringer takket være nem udskiftning af de arbejdende dele.

Til dyb løsning anbefales at montere maskinen med ACTIVE-MIX-tænderne, der har en speciel form til at blande afgrøderester med jord, løsne hærdede lag og dyb jordbearbejdning.

Om sommeren, eller lige efter dyrkning i forager eller i plejespor, er det velegnet at bruge ZERO-MIX-tænderne, der lufter og løsner det hærdede jordlag, men som ikke blander jorden for at forhindre fordampning af jordfugten.