Lyt til artiklen:

Stabil efterspørgsel på dansk kød

00:00
Hastighed: ???x
01:10

Der er en stabil efterspørgsel på dansk kød, og den kommende julehandel begynder at fylde mere og mere i hverdagen.

- Sideløbende med den handel vi har fra uge til uge, har vi lige nu fokus på perioden fra midten af november og frem til jul. Der ligger en kæmpe opgave i at få optimeret både produktionen og salget, så vi kan møde vores kunder bedst muligt. Vi er allerede i gang med at producere de produkter, som vi har solgt på frost, og indtil videre er der ikke noget der tyder på, at inflationen vil ramme julehandlen specielt hårdt, fortæller Mads Stougaard, der er markedsdirektør i Danish Crown.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mens salget af fersk kød i Europa koncentrerer sig om de faste kunder, så ligger eksporten af frosne produkter ud af Europa fortsat på et jævnt niveau. Priserne i Asien har stadig ikke fået det løft, som vi har set i Europa hen over sommeren. Særligt salget til Japan handicappes af en lav kurs på yen i øjeblikket, så derfor jagter vi alternativer over hele verden, skriver Danish Crown i sin markedsberetning for uge 42.