Lyt til artiklen:

Danish Crown er klar med planer for Skares gamle fabrik i Vejen

00:00
Hastighed: ???x
01:40

Det er godt et år siden, at Danish Crown efter Skare Meat Packers konkurs overtog de cirka 14.000 kvadratmeter bygninger og et areal på over 120.000 kvadratmeter i Vejen. Nu er slagteriet klar med de første planer for fabrikken.

Ifølge JydskeVestkysten skal der de kommende tre år investeres et trecifret millionbeløb i at opbygge produktion i Vejen, hvilket forventes at skabe op mod 100 nye jobs.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Investeringerne i Vejen er en del af vores plan for at fastholde Danish Crowns position som den toneangivende fødevarevirksomhed med fokus på kød i Europa. Fabrikken i Vejen ligger ideelt placeret geografisk i forhold til vores slagterier, og samtidig er det i et område, hvor der er er mange fødevarevirksomheder, så derfor er mulighederne for at finde den nødvendige arbejdskraft også gode, siger Jesper Sørensen, der er produktionsdirektør for slagterierne i Danish Crown.

SPF-Danmark rykker ind i tidligere Skare-bygninger

Se også:

SPF-Danmark rykker ind i tidligere Skare-bygninger

Danish Crown håber at kunne starte produktion i Vejen inden årets udgang.

Offentliggørelsen af planerne for bygningerne i Vejen kommer samme dag, som udmeldingen om, at Danish Crown vil lukke dere slagteri i Ringsted. En beslutning, der vil medføre, at knap 1200 stillinger nedlægges, mens der vil blive frigjort cirka en kvart milliard kroner til andre investeringer over de næste tre år.

Forventningen er, at det samlet vil skabe op mod 300 nye stillinger i Horsens, Herning, Vejen og Blans ved Sønderborg.