Lyt til artiklen:

Komforten løftes med nye transmissioner og kabiner

00:00
Hastighed: ???x
01:14

Abonnementsartikel

I dette afsnit af podcasten Maskinrummet, dykker vi ned i traktorens historie i den periode, hvor transmissioner og komforten har udviklet sig rigtig meget.

Podcasten Maskinrummets sjette afsnit er netop udkommet, og i dette afsnit er vi kommet til tredje afsnit af den serie, vi kalder traktorens historie.

Du kan lytte til tredje afsnit her, hvor vi fortæller om hvilken udvikling især gearkasser og kabinekomfort har haft fra omkring 1960'erne og frem til 2000.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi har i to afsnit kigget på traktorens historie, hvor første afsnit handler om vores egen historie med traktorer, så vidt som vi kan huske den.

Lyt eller genlyt til afsnittet, hvor Helge, Esben og Uffe fortæller om deres egen opvækst og oplevelser med traktorer

I vores andet afsnit om traktorens historie kigger vi ned i historiebøgerne og forsøger at redegøre for traktorens oprindelse, samt de første mange års udvikling fra motorplov til reelle traktorer.

Glæd dig til næste podcast fra Maskinrummet, hvor vi vil føre dig igennem traktorens udvikling fra cirka år 2000 og frem til nu. Udviklingen er knap så synlig som årene op til år 2000, men ikke desto mindre mindst lige så spændende og innovativ som traktorens første mange leveår.