Lyt til artiklen:

Maskinbladet rykker på Maskinstationen med Landbrugspodcasten

00:00
Hastighed: ???x
02:07

Maskinbladets nye teknikjournalist, Claus Henneberg, er for mange allerede en kendt stemme, da han er den ene af de to faste værter på podcastserien Maskinstationen. Serien udgives af Landbrugspodcasten, som har en lang række serier med fagligt indhold til folk i og omkring landbruget.

Selvom Claus Hennebergs tidligere hverdag som maskinfører på Bounum Maskinstation nu er skiftet ud med en tilværelse som journalist på Maskinbladet, så stopper den passionerede maskinmand ikke på podcastserien.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce
rich-media-2
Claus Henneberg begyndte som journalist hos Maskinbladet 1. september. Foto: Jørgen Ahler.

- Allerede i juni ansatte vi Claus, og vi har glædet os til at få ham med ombord fra september. Claus er glad for at lave podcasten, så vi tog fat i Anders Lau og Mads Krabbe, som står bag Landbrugspodcasten. De ville også gerne fortsætte med Claus på Maskinstationen, så det var oplagt at lave et samarbejde og lade serien fortsætte som hidtil, siger chefredaktør Kim Krasuld fra Maskinbladet.

Podcast: Johs var ingeniør ved Dronningborg
Podcast

Maskinstationen

Episode 23: Johs var ingeniør ved Dronningborg

Maskinstationen kan fortsat findes på alle de platforme, hvor man tidligere har lyttet til serien.

- Da vi startede Maskinstationen op for et halvt år siden, havde vi nok ikke regnet med, at det ville blive én af de mest lyttede podcastserier i Danmark. Men Claus og Frederik formår at fortælle historier på en helt ny og frisk måde, og det er blevet taget rigtig godt imod. Vi håber, at samarbejdet med Maskinbladet får endnu flere ind på kanalen og lytte med, siger Mads Krabbe fra Landbrugspodcasten.

Første episode af Maskinstationen udkom i starten af april. Siden har Claus Henneberg og hans nu tidligere kollega Frederik Dalentoft fra Bounum Maskinstation ugentligt haft gæster i studiet. Her er de kommet omkring alt fra maskinernes størrelse, den svære balancegang mellem parforholdet og mange timer i maskinen og meget mere.

Du finder hele serien både her på Maskinbladet, samt lige dér, hvor du er vant til at høre podcast.