Lyt til artiklen:

Interfiller fejrer 50-års jubilæum

00:00
Hastighed: ???x
03:02

Abonnementsartikel

Gennem fem årtier har Interfiller serviceret kunder og samlet erfaringer inden for chelateret mikronæring. Nu fejrer virksomheden med ét års forsinkelse 50-års jubilæum.

Interfiller har gennem fem årtier produceret flydende chelateret mikronæring til landbrug og gartnerier, og der er sket meget, siden familievirksomheden kom til verden i smedens lokaler i Greve. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Flydende chelateret mikronæring viste sig helt fra begyndelsen at være vigtig i dyrkning af planter i hydro- og substrat-kulturer i gartnerier i hele norden, og de seneste 20 år har produkterne fra Interfiller desuden virket som komponent i bladgødskning sammen med planteværn i landbruget.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Chelateret mikronæring er stadig den dag i dag blandt vores bestsellere. Med tiden har vi på vores laboratorie videreudviklet vores produktportefølje med nye chelaterede mikroprodukter og additiver, forklarer direktør i Interfiller Henrik Gubi.

Følge med tiden

Interfiller fremstiller i dag ud over vores standardvarer også en hel del kundedesignet chelatet mikronæring og flydende NPK-gødninger til gartneri og landbrug, hvor ønsket er baseret på kulturen, erfaring, plantesaftanalyser og jordforhold. For den sjællandske virksomhed har det altid været vigtigt, at følge med tiden, så produkterne kan følge kundernes behov.

- Gødningsbranchen er i konstant udvikling, så det er absolut nødvendigt at være omstillingsparate og klar til de udfordringer og opgaver fremtiden måtte bringe, siger Henrik Gubi

Sammen med resten af medarbejderstaben vil han bruge 50-års jubilæet til at takke leverandører, samarbejdspartnere og sine loyale kunder. Både de, der senest er kommet til og de, som har været med gennem et halvt århundrede.

- Vi er stolte af at have være i branchen i mere end 50 år, og vi tager gerne 50 mere, siger Henrik Gubi om udviklingen af familievirksomheden, der tog sin begyndelse i den lokale smeds lokaler i Greve by, hvor et hold udbrydere fra Schous sæbefabrikker med kemiker Laurids Gubi i spidsen valgte at fokusere på kemisk-teknisk produktion primært til lønfyldningskunder, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jubilæet bliver fejret med reception den 16. juni for kunder, forretningsforbindelser, familie og venner.

Sønnen driver virksomheden

Interfiller er stadig den dag i dag familieejet og drives af stifteren Laurids søn, Henrik Gubi, som er administrerende direktør i virksomheden og som desuden snart kan fejre sit eget 30-års jubilæum.

Blandt medarbejderstaben er også Henrik Gubis hustru - Bettina Gubi og i bestyrelsen finder man 3. generation - Sidsel, Simon og Sander Gubi.

Virksomheden flyttede fra Greve i 1986 og er i dag placeret tæt på motorvejen i Køge med eget laboratorie, blandeafdeling, produktion og lagerbygninger, samt et fjernlager på Fyn og med distributører i Norden og Tyskland.