Lyt til artiklen:

Mollerup Mølle ansætter områdechef på Sjælland

00:00
Hastighed: ???x
01:22

Anders Christoffersen er pr. 1. februar 2022 ansat hos Mollerup Mølle som områdechef på Sjælland, hvor han skal varetage nye interesser ved at gøre Mollerup Mølle mere kendt hos de sjællandske landmænd.

- Jeg glæder mig til at være med til at give Mollerup Mølle en god platform på Sjælland og samtidig give de sjællandske landmænd mulighed for en ny samarbejdspartner, siger Anders Christoffersen, der bor i Herfølge sammen med sin kone og to voksne børn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han kommer allerede med en del erfaring inden for grovvarebranchen, først i rådgivningstjenesten og senere gennem en årrække har arbejdet med de forskellige grovvarehandler.

Mollerup Mølle har base i Mollerup ved Nykøbning Mors og omsætter cirka 335.000 tons foderblandinger årligt, men har historisk været i kornunderskud, og derfor er de på udkig efter nye kornkontrakter.

Anders Christoffersen skal sammen med korn- og råvarechef Claudio Pelsen, der startede i august 2021, opbygge en forretning på Sjælland med salg af diverse gødninger, såsæd, planteværn, skaffe kornafgrøder og afgrødehandler til foderfabrikkerne på Mors og i Skive.

- Dermed er vi overbeviste om, at vi kan blive en ny, relevant og spændende samarbejdspartner på Sjælland, siger Søren Rathcke, bestyrelsesformand i Mollerup Mølle.