Abonnementsartikel

Venstre efterspørger en regeringsplan for udrulningen af landbrugsaftalen med fokus på yderligere vækst.

I oktober 2021 blev en ny bred landbrugsaftale indgået på Christiansborg, og landbruget skal virkelig levere på en lang række områder, hvis de ambitiøse mål skal blive indfriet. Onsdag samledes Folketingets Miljø- og Fødevareudvalg for første gang i 2022 for at få skub i tingene, og fra Venstre presser landbrugsordfører Erling Bonnesen på for, at landbruget kan blive udviklet og ikke afviklet i de kommende år.

-Med landbrugsaftalen i oktober fik vi afværget den værste røde massakre. Vi fik fra Venstre, og den blå lejr, presset på for at der fortsat skal kunne drives en stor eksportorienteret landbrugs og fødevareproduktion i Danmark, fortæller Erling Bonnesen til Maskinbladet, og efter endnu et år med med rekordresultater for eksport af landbrugs og fødevareprodukter, mener Venstre-manden, der er alt mulig grund til at satse på udvikling frem for udvikling.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.