Lyt til artiklen:

Ny roe-læssemaskine fra tyske Ropa

00:00
Hastighed: ???x
02:18

Abonnementsartikel

Ropa præsenterer den nye Maus 6, med større kabine netværksbaseret arbejdsplads.

Den nye Ropa Maus 6 er en sammensmeltningen af erfaringer fra Tiger 6S og Panther 2S, og de gennemprøvede, robuste og holdbare komponenter i Maus 5. Den nye premium-model Ropa Maus 6 kombinerer tekniske løsninger med det moderne design, skriver Ropa i en pressemeddelelse.

Med 10,2 meter bredt pick-upsystem kombineres udviklingen med de seneste tekniske innovationer fra ROPA House. Det nye udvendige design af ROPA Maus 6 symboliserer digitalisering og landbrug 4.0. Den lyseblå linje repræsenterer netværket af Maus internt og eksternt med myROPA online portalen og R-Connect. En ny generation af højtydende computere danner centrum for telematik, forudsigelig analyse og online diagnostik, ligesom i Tiger 6S. Maskinsoftwaren til den nye Maus 6 er udviklet på ROPA i Sittelsdorf og tilbyder en række nye nyttige funktioner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ny kabine

Den nydesignede panoramakabine giver rumfølelse og kan hæves til 5,10 meter i arbejdstilstanden for bekvem betjening og udsyn. Sammenlignet med Maus 5 er kabinen 16 cm bredere, 40 cm længere og giver med en samlet volumen på 4.400 liter, 35 procent mere plads end Ropa Maus 5.

Den nye kabine har praktiske skuffer og for første gang en køleboks og en ekstra hylde. Solskærm på alle vinduer og to vinduesviskere på hvert sidevindue giver sigtbarhed under alle vejrforhold. Et behageligt og brugervenligt interiør i den nye kabine i kombination med den fremragende lydisolering garanterer den mest behagelige betjening.

LED -arbejdslys gør nat til dag og gør betjeningen endnu mere sikker. En DAB-radio med Bluetooth og håndfri sæt er installeret som standard.

Kabineopvarmningen er genudviklet for at sikre en behagelig varm arbejdsplads selv i frostvejr med temperaturer under frysepunktet. Et gulvvarmesystem sikrer, at dine fødder altid er varme. Parkeringsvarme til kabinen, hydraulikolie og motor betjenes på farvedisplayet, fremover kan parkeringsvarmen på Maus 6 også tændes eller forudindstilles via myROPA-onlineportalen og R-Connect.

rich-media-2
35 procent større kabine. Pressefoto: Ropa.