Abonnementsartikel

For Franciska Rosenkilde er en reduktion af den danske dyreproduktion helt central for udviklingen af et bæredygtigt landbrug.

Alternativet gik ind til de netop overståede landbrugsforhandlinger med et mål om at skabe et bæredygtigt dansk, regenererende og økologisk landbrug, hvor fokus skulle være på at få dyrene ud af burene og at sætte klimaet i centrum. Så da de øvrige partier valgte at stå sammen om at udvikle på det eksisterende, forlod partiet den 16. september forhandlingerne.

Politisk leder i Alternativet, Franciska Rosenkilde, fortæller til Maskinbladet, at det for det grønne parti er centralt at understøtte landbruget i at omlægge produktionen til at være mere klimavenlig og bæredygtig, og da det blev tydeligt, at det ikke kom til at ske, valgte Alternativet at stå udenfor aftalen.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.