MI's direktør tror det bliver svært for slutbrugeren at mærke forskel på den nye ejerstruktur hos Maskinhandler Indkøbsringen.

Med de kommende nye ejere af Maskinhandler Indkøbsringen (MI), hollandske Royal Reesink, er planen om et generationsskifte hos MI lykkes meget tilfredsstillende, ifølge administerende direktør Kristian Jakobsen fra MI.

- For tre år siden omdannede vi MI til et aktieselskab, fra andelsselskab, for på den måde at være bedre rustet til fremtiden, og nu kan vi så endelig offentliggøre, at vi fortstætter generationsskiftet i MI ved at kunne overdrage forretningen til Royal Reesink, fortæller Kristian Jakobsen.

Med et kommende regnskab for MI, som ifølge Kristian Jakobsen bliver et rigtigt flot regnskab, så fortæller han, at forretningen er inde i en god kondition, og aftalen med overtagelse af Royal Reesink fra den 30. juni er en styrkelse af den gode kondition.

- Jeg tror faktisk ikke, at slutbrugeren vil bemærke, at der kommer nye ejere af MI. I hvert fald ikke på landbrugsmaskin-siden. Den største forandring er, at Kramp overtager butikskonceptet fra os, og det er sket pr. 8. februar, hvor Kramp overtager de 16 medarbejdere, som var knyttet til dette herfra MI, fortæller Kristian Jakobsen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Han fortæller, at man fortsætter med at have domicil i Vejle, og folkene på adressen i Vejle, som har med landbrugsmaskiner at gøre, fortsætter også fortsat.