sonsoreret-indhold

Abonnementsartikel

Det er ikke noget nyt fænomen, at Apple hvert år præsenterer verden for ny teknologi, som vi ikke troede var mulig. 2020 er ingen undtagelse, og her kan vi forvente endnu en generation af den klassiske og velkendte iPhone.

Men det, vi ved om den nye iPhone, er begrænset. Derfor har vi i denne artikel prøvet at gennemskue, hvad du kan forvente af den nye generation i forhold til iPhone X og iPhone 11, der er de to seneste af slagsen.

Et kamera i fokus

Der hersker ingen tvivl om, at kameraet har været i fokus hos mange forskellige producenter af smartphones de senere år. Dette skyldes særligt et stigende behov for at have alt ved hånden i én og samme enhed, og det har Apple givet os. Allerede i iPhone X fik vi et dobbelt kamera med avancerede specifikationer. Her kunne du blandt andet nyde godt af portrætfunktion og telefotolinse.

Kort tid efter kunne de igen præsentere en ny iPhone med et endnu bedre kamera. iPhone 11 Pro kom med hele tre forskellige kameraer med en vidvinkellinse, en ultra vidvinkellinse samt en telefotolinse.

Derfor hersker der heller ingen tvivl om, at vi forventer en 12. generation, der overgår de tidligere. Men her er der allerede blevet løftet sløret for, at der muligvis bliver lanceret hele fire forskellige modeller. Vi forventer selvfølgelig to topmodeller med hele fire linser, hvorimod de to andre vil nøjes med to.

En hurtigere processor og længere levetid

Forskellen på iPhone X og iPhone 11 Pro er til at mærke. Her er der nemlig to forskellige processorer indbygget, hvoraf sidstnævnte har den populære A13 Bionic-chip. Denne chip er Apples hidtil hurtigste, som de fik forbedret efter lanceringen af iPhone X med A11 Bionic-chippen.

Vi forventer selvfølgelig at se en forbedring på denne chip, da dette var en stor succes for Apple. Derfor håber vi på en A14 Bionic-chip, der vil gøre oplevelsen endnu bedre og hurtigere. Derudover vil den formentlig have en 120Hz rate fremfor 60Hz, som du finder i alle generationer i dag.

Når det kommer til levetiden for den nye iPhone 12, er der to parametre, der vil forlænge denne. Foruden en batteritid, der er langt bedre på baggrund af en forbedret chip, vil denne iPhone formentlig være klar til 5G-internet. Dette er ikke tilfældet med iPhone X og iPhone 11 Pro, og derfor vil den nye generation skille sig ud på dette punkt.

Skal jeg købe den nye iPhone?

Det er endnu svært at sige, om du skal købe den nyeste iPhone, når den udkommer om få måneder. Apple holder kortene tæt til kroppen, hvilket gør det svært at kende til, hvad vi skal forvente. Er du på udkig efter en kraftfuld og fuldt optimeret iPhone i dag, kan du trygt vælge iPhone 11 eller iPhone 11 Pro, hvor du i sidstnævnte får al den luksus, du har brug for. Har du lidt mere tålmodighed, kan det være en god idé at vente på Apples lancering for at se, hvad du kan få fat i.